Introductie Cursussen

Leer masseren op een leuke en effectieve manier

Diep begraven in uw eigen handen schuilt een heel bijzonder talent, een verborgen genie, gewoon wachtende om te worden losgelaten. Uw handen hebben het aangeboren vermogen om stress en spanning sneller los te doen laten dan ooit tevoren … Letterlijk, op slechts enkele lessen van nu, kunt u leren om een geweldige massage te geven.

Iedereen kan gewoon iemand insmeren met een crème op de pijnlijke plekken, maar dat betekend niet dat het een effectieve massage zal zijn. Na deze cursus kun u moeiteloos de stress,  spanning en pijnlijke spieren los- masseren. Met de kunst van het masseren in de vingers wordt uw leven en dat van anderen verrijkt. Warmte, rust, ontspanning en plezier komen op uw pad. U heeft zelf vast al eens eerder kennis gemaakt met het heilzame gevoel van een massage.

Zelfs als u nog nooit een massage heeft gegeven, wordt u in  enkele stappen getoond hoe u een geweldige massage kunt geven. De cursus is gemakkelijk, toegankelijk, zeer effectief en leuk om te doen.  Mooi cursusmateriaal met heldere teksten en bijbehoorde plaatjes zullen u daarin begeleiden. U zult zien dat het niet moeilijk is en dat u via onze leuke en gezellige  leermethode snel vorderingen maakt.

U kunt massage toepassen op uw partner, kinderen, familie, vrienden en vriendinnen voordat u het weet ontstaat er vanzelf een wachtlijst (mits u dat wilt)!