Contact

Telefoonnummer: 06-33103133 (ons nieuwe telefoonnummer per half september 2013)

(06-55144392 vervalt)

E-mailadres: cursus@sizelcoaching.nl

Tijdens kantooruren staat de voicemail aan. Als u een bericht inspreekt word u op een later tijdstip teruggebeld.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u gebruik maken van bovenstaand adres.

Waar wordt het gegeven, info over parkeren etc.

De cursussen worden verzorgd bij verschillende locaties van Livio. Hieronder vindt u de adressen alsmede een korte routebeschrijving.

Livio De Cromhoff

Adres:

Bleekhofstraat 300
7543 EC Enschede

Komende vanaf de burgemeester van Veenlaan / winkelcentrum Boswinkel, gaat u na de verkeerslichten bij de wethouder Beverstraat naar rechts de Bleekhofstraat in. Dit is de straat die aan de binnenzijde van het Livio complex (Lippink’s hof, Cromhoff, Bleekhof) gaat naar de bezoekersparkeerplaatsen en de ingangen van de zorggebouwen. De Lippink’s hof is het gebouw met de lange appartementengevel langs de Van Veenlaan. Parkeren kan gratis voor de ingang. De cursus vind plaats in de concertzaal.

 

Livio de Hatteler

Adres:

G. Terborghplein 1
7545 BB Enschede

Het woon- en zorgcentrum De Hatteler is gelegen in de wijk Stadsveld. Komende van de Haaksbergerstraat neem direct de derde afslag op de rotonde naar de Ferdinant Bolstraat. Op de Ferdinant Bolstraat rechts afslaan naar de Jan Vermeerstraat. Op de Jan Vermeerstraat links afslaan naar de Adriaen Brouwerstraat. Op de Adriaen Brouwerstraat links afslaan naar de Elferinksweg. Op de Elferinksweg rechtsafslaan naar de Gerard Terborghstraat. Op de Gerard Terborghstraat na 113 m links afslaan naar de Gerard Terborghplein. Op de Gerard Terborghplein direct rechts afslaan naar de Gerard Terborghplein u bent gearriveerd bij de Hatteler. Parkeren kan gratis voor de ingang. De locatie van de cursus wordt met bordjes vanaf de ingang aangegeven.